AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında karpuzun içini yeşil gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yeşil karpuz yemek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu karpuz görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, elindeki imkanların artacağına işaret eder.

Kahve falında karpuzun içini yeşil görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük yeşil karpuz görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında içi yeşil karpuz görmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil karpuz görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Kahve falında birinin karpuz yediğini görmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden karpuz almak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir