AnaSayfa / Genel / Kahve falında kelek karpuz görmek

Kahve falında kelek karpuz görmek

Kahve falında kelek karpuz görmek aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Kahve falında kelek karpuz kesmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelek karpuz görmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kelek karpuz yemek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kelek tarlası görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, şansa rivayet eder.

Kahve falında kelek yemek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kelek toplamak bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Kahve falında kelek turşusu görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kavun kelek görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, keyifli günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir