AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaka yapmak

Kahve falında yeşil kaka yapmak

Kahve falında yeşil kaka yapmak maddi zararının giderileceğine, kendinden emin adımlar atacağına, kötü günlerini arkasında bırakacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza delalet eder.

Kahve falında yeşil kaka yapmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir yerden gelecek davetler, teklifler ya da öneriler istediğiniz veya yapmak istediğiniz bazı şeyler üzerinde ilginç bir etki yaratabilir.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kaka yapmak sevdiklerinin hep yanında kalacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaka görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağızdan kaka yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere kaka yapmak gururlu bir hayat süreceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokulu kaka yapmak sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir