AnaSayfa / Genel / Kahve falında yere kaka yapmak

Kahve falında yere kaka yapmak

Kahve falında yere kaka yapmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında yere kaka yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Kahve falında bir yere kaka yapmak uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında orta yere kaka yapmak çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında yere kaka yapmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında yerlere kaka yapmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında her yere kaka yapmak güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında dışarı kaka yapmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işarettir.

Kahve falında siyah kaka yapmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına inanılır.

Kahve falında çamaşırına kaka yapmak kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir