AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, içinin ferahlayacağına, kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen herşeyi dert edip, kendinizi üzme eğilimindesiniz.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kaka yapmak psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renk badana yapmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli makyaj yapmak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkte badana yapmak yani babasına benzeyeceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kaka görmek yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvalete kaka yapmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suya kaka yapmak başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir