AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kaka görmek

Kahve falında yeşil kaka görmek

Kahve falında yeşil kaka görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kaka gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde edebilmek için daha uygulanabilir metodları bulmalısınız.

Kahve falında yeşil kaka yapmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kaka görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil renkte kaka yapmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kakasini temizlemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kaka ve çiş yapmak eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kakalı bez yıkamak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine yorulur.

Kahve falında evde kaka görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kötüyse düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bezde kaka görmek hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir