AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler sizi utandırabilir veya mesafeli davranmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında doğum yaparken kaka yapmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında eve kaka yapmak çok daha güçlü biri haline geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında klozete kaka yapmak gönlünce bir hayat süreceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kaka yapmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında banyoya kaka yapmak yapılan hataların çok zarar getireceğine, zamanının boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında kokulu kaka yapmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında ayakta kaka yapmak kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvete kaka yapmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir