AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kadife elbise görmek

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kadife elbise gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Kahve falında kadife elbise giymek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek evlat sahibi olacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek işlerine yeni işler katacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir