AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadife elbise giymek

Kahve falında siyah kadife elbise giymek

Kahve falında siyah kadife elbise giymek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek gördüyseniz:

  • Tuzağa düşmekte olan bir kişinin farkında olsanızda, o kişiye bunu göstermek zor olabilir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek büyük kazançlar sağlayacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadife elbise giymek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife kumaş görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, maddi konuda zayıflayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir