AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kadife elbise gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına inanılır.

Kahve falında kadife elbise giymek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya delalettir.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek isteklerine ve arzularına kavuşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kadife görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir