AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kadife elbise görmek

Kahve falında siyah kadife elbise görmek

Kahve falında siyah kadife elbise görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise gördüyseniz:

  • Ne yapılacağı üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine artık harekete geçmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek kendini yiyip bitireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında kadife elbise giymek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek kredi çekileceğine, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine inanılır.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir