AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kadife elbise görmek

Kahve falında mavi kadife elbise görmek

Kahve falında mavi kadife elbise görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, kendisine gelemeyeceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kadife elbise gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kadife kumaş görmek aile saadetinin de artacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kadife görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kadife elbise giymek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, zorlukların geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek eşinden yana huzurlu olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir