AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadife elbise giymek

Kahve falında kadife elbise giymek

Kahve falında kadife elbise giymek hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, eğleneceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çalışmalarının beğenileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadife elbise giymek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir.

Kahve falında kadife elbise giymek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise giymek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına alamet eder.

Kahve falında siyah kadife elbise giymek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kadife elbise görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kadife elbise görmek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine inanılır.

Kahve falında siyah kadife elbise görmek gelir kaybedeceğine, yüzünde güller açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi kadife pantolon giymek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir