AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kadife ceket görmek

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, güzel davetler alacağına, güzel bir iş fırsatına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife ceket gördüyseniz:

  • Eviniz ya da ailenizle ilgili konularda uzlaşmacı olmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil kadife ceket görmek dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında kadife ceket görmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında siyah kadife ceket görmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı kadife ceket görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil kadife giymek dualarının gerçekleşeceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kadife görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kadife pantolon görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kadife elbise görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir