AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek muradın gerçekleşeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, her geçen gün başarıların artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal gördüyseniz:

  • Yararlı tavsiyelerde bulunan kşileri dinlemeli, faydalı fikirlere yer açmalı ya da size destek olmak veya yardım etmek isteyen kişilere izin vermelisiniz.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu portakal yemek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına, para ve zaman ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında portakal kabuğu soymak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Kahve falında portakal kabuğu yemek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, bolluğun ve verimin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil portakal görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir