AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal kabuğu yemek

Kahve falında portakal kabuğu yemek

Kahve falında portakal kabuğu yemek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında kabuklu portakal yemek elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında portakal kabuğu yemek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına delalettir.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, rızık bolluğu içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kan portakalı yemek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir