AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu portakal yemek

Kahve falında kabuklu portakal yemek

Kahve falında kabuklu portakal yemek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, karanlığın biteceğine, yokluk içine gireceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, onlarla gönül birliği edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu portakal yemek gördüyseniz:

  • Enejinizi yaratıcı gücünüzü kullanabileceğiniz konulara yönlendirebilirsiniz.

Kahve falında portakal kabuğu yemek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kabuklu portakal yemek bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında portakalı kabuğuyla yemek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuğu soyulmuş portakal görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında portakal kabuğu soymak kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında portakal kabuğu toplamak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında portakal toplamak ve yemek kendisi için isabetli adımlar atacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir