AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil portakal görmek

Kahve falında yeşil portakal görmek

Kahve falında yeşil portakal görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, büyük mutluluk duyulacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına inanılır.

Kahve falında yeşil portakal gördüyseniz:

  • Geçmişte kaçırdığınız veya kaybettiğiniz şeylere tekrar sahip olma şansı bulabilirsiniz.

Kahve falında yeşil portakal toplamak bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kabuklu portakal görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil portakal yemek elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil portakal görmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok tatlı portakal yemek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında portakal reçeli yemek kırılacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında portakal suyu içtiğini görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında portakal ağacından portakal toplamak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir