AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek bunu şeref sayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ceviz kabukları görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz kabuğu soymak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında kabuklu ceviz almak sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir