AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu ceviz almak

Kahve falında kabuklu ceviz almak

Kahve falında kabuklu ceviz almak hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu ceviz almak gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek şansının da açık olacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu taze ceviz görmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş ceviz kabuğu görmek eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek sıhhat ve moral bulacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir