AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek işinden ekmeğinden olacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, tüm isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu gördüyseniz:

  • Hızlandırılması ya da girişimde bulunulması gereken konular varsa, siz harekete geçmelisiniz.

Kahve falında yeşil kabuklu ceviz görmek işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz görmek çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, daha isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ceviz kabuğu görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, borçlanıp, hasta olacağına delalettir.

Kahve falında ceviz kabuğu yemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında kabuklu ceviz toplamak başka kimselere de yardım edeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek işlerinin günden güne açılacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir