AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu ceviz görmek

Kahve falında kabuklu ceviz görmek

Kahve falında kabuklu ceviz görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, mali olarak küçüleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerinizin bozulacağına, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu ceviz gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Kahve falında kabuklu yeşil ceviz yemek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında kabuksuz ceviz görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu ceviz yemek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu ceviz görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kuru kabuklu ceviz görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu ceviz kırmak hazırdan yemek zorunda kalacağına, kazancın yarı yarıya artacağına delalettir.

Kahve falında kabuksuz ceviz yemek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Kahve falında ceviz kabuğu yemek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir