AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek bluz giymek

Kahve falında ipek bluz giymek

Kahve falında ipek bluz giymek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, evlerin ayrılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında ipek bluz giymek gördüyseniz:

  • Çok fazla muhatap olmamanız durumunda ortaya çıkan durumlar kendiliğinden hallolabilir.

Kahve falında ipek bluz giymek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ipek bluz görmek elinin darlık içinde kalacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine işarettir.

Kahve falında mavi bluz giymek çok huzurlu bir duruma geleceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bluz giydirmek doyasıya sefasını süreceğine, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi bluz giymek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz giymek duyduğu endişenin iki kat artacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeni bluz giymek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir