AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaçlar görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, itibarının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yapraklı ağaç görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında kavak ağacı yaprağı görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan yaprak toplamak asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çam ağacı yaprakları görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli yapraklı ağaç görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir