AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil salamura yaprak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Kahve falında salamura yeşil yaprak görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında salamura yaprağı görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yaprak salamura görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında salamura yeşil zeytin görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında salamura görmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında salamura yapmak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, adını kirleteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir