AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında üzüm ve yaprağını görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış üzüm yaprağı görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üzüm yaprağı sarmak arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm yaprağı satın almak maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı dolması görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek sorunlarının günden güne artacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm yaprağı görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir