AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, hayallerinin yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı yaprağı gördüyseniz:

  • Herkesi memnun etmeye çalışmanın bir faydasını göremezsiniz.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek şeref ve haysiyetin artacağına, mubah olmayan yollara sapacağına rivayet eder.

Kahve falında incir yaprağı toplamak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yaşam refahının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir yaprağı görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında ağaçların yaprak açtığını görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan yaprak koparmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, adını işiyle duyuracağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacı yaprağı görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında yapraksız ağaç görmek problemlere çözüm bulunacağına, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir