AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler nasıl bir yön çizeceğinize karar vermenizi sağlayabilir.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, namaz kılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil incir yemek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine inanılır.

Kahve falında incir toplayan birini görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek hanesine güneş doğacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir