AnaSayfa / Genel / Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, zenginliğini kaybedeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, sorunların zor bir durum yaşatacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Kahve falında toplanmış yeşil zeytin görmek borçların biteceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında zeytin toplayanları görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toplanmış zeytin görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin toplandığını görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma toplayıp yemek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil erik toplarken görmek kazancının tükenmeyeceğine, en yüksek makamlara oturacağına alamet eder.

Kahve falında yeşillikte top oynamak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil erik toplayıp yemek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, pek çok olumlu gelişmelere rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir