AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir toplayan birini görmek

Kahve falında incir toplayan birini görmek

Kahve falında incir toplayan birini görmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, tatsız günlerin geride bırakılacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına inanılır.

Kahve falında incir toplayan birini gördüyseniz:

  • Talep eden için büyük önem taşıyan bir yardım isteğiyle karşılaşacaksınız.

Kahve falında incir toplayan birini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil incir toplayıp yemek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında top kumaş almak zor günlerin biteceğine, daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cenaze için toplanmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayısı toplayıp yemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına rivayet eder.

Kahve falında topa vuramamak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı top görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir