AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil incir ağacı görmek

Kahve falında yeşil incir ağacı görmek

Kahve falında yeşil incir ağacı görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil incir ağacı gördüyseniz:

  • Bazı seçenekleriniz var.

Kahve falında yeşil incir ağacı görmek hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir ağacından incir yemek rahat bir hayata kavuşacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına inanılır.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek vefa göstereceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacından düşmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı ve meyvesini görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında incir ağacında incir yemek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir