AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ağacında incir yemek

Kahve falında incir ağacında incir yemek

Kahve falında incir ağacında incir yemek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, insanlarla iç içe olacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında incir ağacında incir yemek gördüyseniz:

  • Görev veya sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda evinizle ilgili problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında ağaçta incir yemek moralin bozulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplayıp yemek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında incir ağacı yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacından meyve yemek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan incir yemek elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir toplamak ve yemek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına işaret eder.

Kahve falında incir ağacından incir yemek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında incir ağacında incir yemek kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir