Kahve falında yeşil ilaç görmek

Kahve falında yeşil ilaç görmek huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, yardım edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil ilaç gördüyseniz:

  • Farklı ortaklıklar ya da ilişkiler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil ilaç görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet eder.

Kahve falında ilaç içmemek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında bit ilacı görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gözüne ilaç sürmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içtiği ilacı kusmak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ilacı yutamamak hayırlı evlat sahibi olacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze ilaç sürmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ilaç dağıtmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top