AnaSayfa / Genel / Kahve falında bit ilacı görmek

Kahve falında bit ilacı görmek

Kahve falında bit ilacı görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bit ilacı gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Kahve falında bit ilacı görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bit ilacı sürmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında doktorun ilaç yazdığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evin ilaçlandığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına yorulur.

Kahve falında göze ilaç damlatmak ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç vermek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir