AnaSayfa / Genel / Kahve falında ilaç dağıtmak

Kahve falında ilaç dağıtmak

Kahve falında ilaç dağıtmak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ilaç dağıtmak gördüyseniz:

  • Bir kadından gelen sevinçli haber olabilir.

Kahve falında ilaç dağıtmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında boş ilaç kutusu görmek kurulu düzenin yıkılacağına, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında birine ilaç verdiğini görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarım ilacı görmek kendisini çaresiz hissedeceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sinek ilacı sıkmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe ilaç içmek ister istemez başının belaya gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalet eder.

Kahve falında hastaya ilaç vermek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında sinek ilacı görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir