AnaSayfa / Genel / Kahve falında halının üzerinde yürümek

Kahve falında halının üzerinde yürümek

Kahve falında halının üzerinde yürümek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde yürümek gördüyseniz:

  • Planlarınızı gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında halının üstünde yürümek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil halıda yürümek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı üstünde yürümek takdir edileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı halı üzerinde yürümek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı halının üzerinde yürümek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında halıda yürümek sıkıntılarından kurtulacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında halının üzerinde yürümek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halı üzerinde yürümek ticaretinin genişleyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir