AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, idealist davranacağına yorulur.

Kahve falında yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Ard niyetleri görmeye gayret edin.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük gözlü kedi görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri olmayan kedi görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir