AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerden fındık toplamak

Kahve falında yerden fındık toplamak

Kahve falında yerden fındık toplamak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yerden fındık toplamak gördüyseniz:

  • Zaman zaman kıskançlık krizlerine girme olasılığınız yüksek olduğu için yaşadığınız mutlu anları bir anda kendinize zehir edebilirsiniz.

Kahve falında yerden fındık topladığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden fındık toplamak hem ün sahibi olacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yerden fındık görmek söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında bahçede fındık toplamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret eder.

Kahve falında yaş fındık toplamak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında taze fındık toplamak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil fındık toplamak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fındık topladığını görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir