AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fındık toplamak

Kahve falında taze fındık toplamak

Kahve falında taze fındık toplamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına tabir olunur.

Kahve falında taze fındık toplamak gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Kahve falında taze fındık toplamak kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında taze fındık görmek moralinin ve sağlığının da bozulacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet eder.

Kahve falında taze yeşil fındık görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında taze fındık yemek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, maddi açıdan ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil taze fındık görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fındık topladığını görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında yerden fındık toplamak her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında dalından fındık toplamak hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir