AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler gördüyseniz:

  • Uğraşmak istemeyeceğiniz bir kişiyle tartışmaya girebilir veya seyahatler esnasında bazı aksilikler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında yeşil taze fasülyeler görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş yeşil fasülye görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, gelir kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil kuru fasülye görmek rakiplerini geride bırakacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil fasülye yemeği yemek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında fatma görmek kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Kahve falında facebook açmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında faişe görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında faişe olduğunu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir