AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan fal sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir yaklaşım getirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak çok zor zamanlar geçireceğine, manevi olarak hasar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında kuru fasulye toplamak çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye toplamak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir