AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fasulye toplamak

Kahve falında beyaz fasulye toplamak

Kahve falında beyaz fasulye toplamak işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Gerçekten halledilmesi gereken konular var.

Kahve falında beyaz fasulye toplamak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak dertlerin sonlanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan fasulye toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, suç işleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye topladığını görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine delalettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında kuru fasulye toplamak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir