AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye topladığını görmek

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, planlarının bozulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, eline geçen malları tutamayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taze fasulye topladığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren hoş olmayan durumlar söz konusu olabilir veya hoş olmayan gelişmelerle yüz yüze gelebilirsiniz.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, fal sahibinin fakirleşeceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze fasulye topladığını görmek üzüntülerin sona ereceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında etli taze fasulye görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında dalında taze fasulye görmek daha fazla rızık elde edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına rivayet eder.

Kahve falında taze fasulye ayıkladığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine alamet eder.

Kahve falında taze fasulye yemeği yapmak iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında taze fasulye yemeği pişirmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir