AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, huzurunun artacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız tepkiler vermemeye çalışın.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine ve arkadaşlar arasında sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye toplamak eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına işarettir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye topladığını görmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir