AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden fasulye toplamak

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, hem de fal sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Kahve falında bahçeden fasulye toplamak işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeden yeşil fasulye toplamak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında taze fasulye bahçesi görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında fasulye bahçesi görmek sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bahçede fasulye görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede taze fasulye görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir