AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlaya fasulye ekmek

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda biraz dikkatli olun, çünkü sorun yaratma eğilimindesiniz.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, amaçlarına ulaşmaya rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak maddi olanakların kötüleşeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında fasulye tarlası görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada fasulye görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına delalettir.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir