AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, aile  hayatında tartışmalar ve sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, içinin ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada fasulye görmek büyük bir işin sahibi olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye tarlası görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış yeşil fasulye görmek işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçede yeşil fasulye görmek falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir