AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye ekmek

Kahve falında yeşil fasulye ekmek

Kahve falında yeşil fasulye ekmek zor günlerini arkasında bırakacağına, hayırlı haberlere, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, rakiplerine büyük fark atacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Koşullar partnerimizle, iş birliği içinde olduğumuz kişilerle veya ortaklarımızla iyi geçinmemiz gerektiğine işaret ediyor.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu ekmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında fasulye ekmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına delalet eder.

Kahve falında fasulye ekmek görmek ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında toprağa fasulye ekmek başarılarının bir ömür süreceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında bir çuval yeşil fasulye görmek yersiz yere suçlanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında yeşil fasulye tanesi görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir