AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye tarlası görmek

Kahve falında fasulye tarlası görmek

Kahve falında fasulye tarlası görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında fasulye tarlası gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ani bir değişiklik söz konusu olabilir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek üzüntülerini ve acılarını unutacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, bereketli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada fasulye görmek çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına inanılır.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye tarlası görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, hayır duaları alacağına delalettir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru fasulye yemeği görmek aldığı borçların katbekat artacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye yemeği görmek sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir