AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarlada fasulye görmek

Kahve falında tarlada fasulye görmek

Kahve falında tarlada fasulye görmek girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tarlada fasulye gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınızın bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Kahve falında fasulye tarlası görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye görmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlaya fasulye ekmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tarlada fasulye görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tarlada yeşil fasulye toplamak uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fasulye tarlası görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye almak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında renkli fasulye görmek hasretliğin biteceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir